Moenie worrie nie.

vliegtuigEen positief getinte post, het is eens iets anders!

Karl en ik zijn zaterdag langsgelopen bij Connections. We vertelden onze plannen en het uiterst hulpvaardig madammeke achter de balie heeft ons een fantastisch aanbod gedaan. Tot 2 november kunnen we vliegtuigtickets boeken aan €545. Hierbij kunnen we vrij kiezen of we vliegen naar Johannesburg of Kaapstad en daarnaast kunnen we ook nog eens kiezen vanop welke vlieghaven we terug naar huis vertrekken, allemaal voor dezelfde prijs.
Daarnaast kunnen we, mits een opleg van €150, wijzigingen doen in vertrek- en terugkeerdatum en ook plaats van aankomst/vertrek. Dit is een mooi aanbod en vermoedelijk zal de prijs voor dergelijke condities niet echt veel lager kunnen liggen. Hoera voor flexibele vliegtuigtickets!

Vooraleer we de tickets aankopen zijn we onze reisverzekering aan het regelen. Na wat vergelijken tussen wat het reisbureau ons aanbiedt (Connections werk samen met Artas) en wat een verzekeringsmakelaar ons aanraadt (familie van Karl werkt samen met Elvia/Mondial Assistance) zijn we eruit. We zullen vrij ‘volledig’ (of beter: uitgebreid) gedekt op reis vertrekken met Mondial Assistance.
Het is nog maar eens bewezen dat verzekeringen niet goedkoop zijn, maar vermits we toch enkele maanden buiten Europa rondtrekken en de kans op diefstal bvb reëel is, verzekeren we ons liever genoeg.

Voor de rest wordt sinds gisteren op mijn werk rustig besproken wat mijn toekomstplannen zijn, ook een positieve evolutie. Ik hoop dat er een constructieve, goede oplossing uit de bus komt!

Comments (2)

KarlOctober 27th, 2009 at 14:10

Hiephiephoera voor positiviteit! :)
Iedereen die er nog aan twijfelde kunnen we nu geruststellen: Wij gaan naar Afrika!

Michael ZennerOctober 27th, 2009 at 16:53

Zeer leuk!

Laat hier je commentaar achter

Jouw commentaar