6 maand verlof

Gisteren was voor mij de laatste dag bij mijn werkgever tot wanneer ik rond de 15de Augustus terugkeer. Tientallen mensen hebben ons ondertussen de vraag gesteld of we nog wel terugkomen en of we daarna nog wel normaal gaan kunnen functioneren in de hectische Belgische way of life.

Kijk, hoe we ons gaan voelen als we terug zijn, kan ik moeilijk voorspellen. Het gaat ons zeker wat nieuwe inzichten geven en waarschijnlijk wel blijvende gevolgen hebben hoe we in het leven staan. Maar we komen zeker terug!

Ik ben blij dat ik 6 maandjes niet moet denken aan deadlines, websites compatibel met Internet Explorer 6 maken, mijzelf uit het bed sleuren, oranje soep of timesheets invullen. Maar wél op tijd opstaan om de zonsopgang over de duinen van Namibië te zien, wakker worden met het geknor van een familie wrattenzwijnen, zorgen maken over het gegrom in mijn maag na het eten van onbekende vruchten op een kleurrijk marktje, zorgen dat alle Born-In-Africa-kindjes op de bus zitten en zorgen dat Kathleen haar rugzak niet te zwaar begint te wegen van de souveniers.

Maar ik ga het toch wat missen, die collega’s, een afgewerkt project, alle tweets en nieuwsfeeds, radio Klara in de file, …
Zeker na het klein presentje van mijn collega’s. Een homemade zebra-pak met bijhorende kaart waarop een zebraatje verscheurd wordt door een kudde leeuwen. En om zeker te zijn dat de leeuwen mij zullen vinden kreeg ik nog een doos van mijn favoriete merk katteneten. Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken, maar aan creativiteit ontbreekt het hen in ieder geval niet :) !

Soit, het ga jullie goed en als jullie iets spectaculairs doen, dan spreken ze daar in Zuid-Afrika ook wel over.

Laat hier je commentaar achter

Jouw commentaar